НАЗАД

НАЧИНИ ЗА ПЛАЌАЊЕ

СТАНДАРДЕН ПАКЕТ

3065 денари

ВИП ПАКЕТ

4310 денари

ТРАНСАКЦИСКА СМЕТКА 3065ден
ТРАНСАКЦИСКА СМЕТКА 4310ден
КРИПТО единствено во USDT 50€
КРИПТО единствено во USDT 70€
Money Gram 50€
Money Gram 70€
Western Union 50€
Western Union 70€
PayPal 50€
PayPal 70€
*Курсот можете да го купите преку трансакциска сметка,Крипто,Money Gram,Western Union и PayPal.
Повеќе информации за другите начини за плаќање можете да дознаете на нашиот
Инстаграм @mida_web
*Уплатите на сметката се наменети само за лица од Mакедонија. Се плаќа во денарска противвредност.Можете да платите преку банкарска апликација или преку пошта .Откако ќе ја извршите уплатата, испратете слика од уплатницата на нашиот  

Кога ќе ја потврдиме уплатата, ви испраќаме пристап до курсот.
Instagram @mida_web
INSTAGRAM @MIDA_WEB
FACEBOOK MIDAWEB.mk
INSTAGRAM @MIDA_WEB
FACEBOOK MIDAWEB.mk
INSTAGRAM @MIDA_WEB
FACEBOOK MIDAWEB.mk
INSTAGRAM @MIDA_WEB
FACEBOOK MIDAWEB.mk
INSTAGRAM @MIDA_WEB
FACEBOOK MIDAWEB.mk
INSTAGRAM @MIDA_WEB
FACEBOOK MIDAWEB.mk
INSTAGRAM @MIDA_WEB